Ik heb niet binnen 15 minuten nadat ik betaald heb de garage verlaten, wat nu?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 03:55 PM op Support Ease2pay

Nadat je betaald hebt in de app, heb je 15 minuten om uit te rijden. Mocht je niet binnen 15 minuten zijn uitgereden, dan blokkeert de garage je betaling. In dat geval wordt het geld wat je hebt betaald teruggestort in je wallet. Je kunt in dit geval helaas niet opnieuw met de app betalen, omdat de parkeergarage dit blokkeert. Je kunt in dit geval met het normale parkeerkaartje betalen bij de automaat.