Ik heb mijn parkeeractie te vroeg beëindigd en kan niet binnen 15 minuten uitrijden, wat nu?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Fri, 10 Mar 2023 om 03:00 PM op Support Ease2pay

Je kunt je uitrijd-actie annuleren in de app door rechtsboven te drukken op 'Annuleren'. Je geld wordt in dat geval teruggestort in je wallet. Je kunt hierna alleen niet nog een keer met de app betalen, omdat de parkeergarage dit blokkeert. In dit geval kun je dus met je normale parkeerkaartje betalen bij de automaat in de garage.