Wat zijn de voordelen van parkeren met Ease2pay in een parkeergarage?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Fri, 10 Mar 2023 om 02:58 PM op Support Ease2pay

Er zijn vele voordelen aan het gebruik van Ease2pay in een parkeergarage:

• Nooit meer in de rij staan bij de betaalautomaat, betaal vanaf je telefoon én rijd in één keer weg. De slagboom gaat automatisch voor je open!
  • Even vergeten te betalen? Je kunt direct betalen vanuit de app bij de slagboom, zo hoef je niet helemaal weer terug naar de betaalautomaat.
  • Zie je parkeergeschiedenis in één oogopslag. Weten hoeveel je betaald hebt voor parkeren? Zie het direct en overzichtelijk terug in de app.
  • Plus álle vaste voordelen van parkeren met Ease2pay!