Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 04:22 PM op Support Ease2pay

Mobiel tanken werkt als volgt:

1. Open de appen wanneer je op het tankstation bent en bij de gewenste pomp staat.
  2. Kies onderin het menu voor de optie 'Tanken'.
  3. Kies het juist tankstation uit de lijst en druk op 'Nu tanken!'
  4. Kies het juiste pompnummer.
  5. Selecteer voor welk bedrag je wilt tanken en druk op 'Nu betalen'.
  6. Zodat de betaling is afgerond kun je uitstappen en beginnen met tanken.

Ben je klaar? Hang de slang terug in de pomp.

Het daadwerkelijk getankte bedrag betaal je, dat kun je controleren in het menu 'Geschiedenis' in de app.