Waarom kan ik mijn saldo niet zien in de app?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 04:21 PM op Support Ease2pay

Bij het gebruik van een zakelijk account kan je je saldo niet zien in de app. Dit is zodat medewerkers van bedrijven met meerdere medewerkers het bedrijfssaldo niet in kunnen zien.

In de zakelijke portaal kan je inloggen met het admin account. In de portaal kan je wel het actuele saldo zien. Hier kan je ook nieuwe gebruikers toevoegen en facturen downloaden. Klik hier om in te loggen bij de zakelijke portaal.