Hoe kan ik mijn tegoed opwaarderen?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 04:18 PM op Support Ease2pay

Je kunt je tegoed opwaarderen door in te loggen met je zakelijke account in de Ease2pay portaal. Vanuit hier kun je met iDEAL betalen. Opwaarderen vanuit de app kan niet met een zakelijk account. Klik hier om in te loggen.

Ook kun je een e-mandate van je bank naar ons opsturen zodat je saldo automatisch met een zelfgekozen bedrag wordt opgehoogd als het saldo onder een zelfgekozen bedrag komt.