Betaal ik extra kosten als ik een mobiel ticket koop voor het openbaar vervoer?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 03:58 PM op Support Ease2pay

Je betaalt dezelfde transactiekosten als voor parkeren in de app. Dit betekent dat je €0,19 transactiekosten betaalt per transactie. Koop je dus meerdere tickets in één keer, betaal je nog steeds maar één keer €0,19 transactiekosten. Als je een abonnement hebt voor de transactiekosten, is deze ook geldig voor transactiekosten van Openbaar Vervoer.