Waarom kan ik in een stad niet parkeren met Ease2pay, maar wel in andere parkeer-apps?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 03:47 PM op Support Ease2pay

Gemeenten bepalen zelf welke parkeerapps er zijn aangesloten. Met Ease2pay kun je bij meer dan 140 gemeenten mobiel parkeren en hier komen dagelijks nieuwe gemeenten bij. Wanneer je in een gemeente bent die niet is aangesloten op de Ease2pay app zie je een melding “Geen parkeergebied gevonden”.