Wat kost parkeren met Ease2pay?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 03:46 PM op Support Ease2pay

Naast de parkeerkosten betaal je € 0,19 per parkeertransactie.

Je kunt ook een abonnement nemen waardoor je gedurende de abonnementsperiode geen transactiekosten betaalt. Open in de app het accountmenu en selecteer “Abonnementen”. Druk op “Kies abonnement” knop, nu opent het scherm waarin je een abonnement voor 7 dagen, 30 dagen of 365 dagen kunt afsluiten. Als je een abonnement afsluit worden er geen transactiekosten gerekend bij het parkeren. Je abonnement wordt niet automatisch verlengd als de periode is verstreken.

Gebruik je de app zonder account betaal je nog extra betaalkosten voor het gebruik van iDEAL €0,25 cent en voor het betalen met credit card €0,35 cent.