Krijg ik geld terug als ik tank voor een lager bedrag dan mijn geselecteerde maximumbedrag?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 03:42 PM op Support Ease2pay

Als je voor minder geld tankt dan het maximumbedrag dat je hebt geselecteerd in de app dan starten we het te veel gereserveerde bedrag terug in je Wallet.

Let op: dit kunnen we alleen doen als je de app gebruikt met een account. Als je niet bent ingelogd kunnen we helaas het te veel betaalde bedrag niet terugstorten.