Ik heb het verkeerde pompnummer geselecteerd. Wat nu?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Wed, 28 Sep 2022 om 03:39 PM op Support Ease2pay

Mocht je het direct in de gaten hebben, pak dan de slang van de geselecteerde pomp en hang hem meteen weer terug. Jouw transactie wordt dan geannuleerd en het bedrag wordt teruggestort in jouw tegoed.

Is er al iemand bezig met tanken? Spreek dan degene aan en probeer en samen uit te komen. Op een bemand tankstation kan een pompwissel eventueel worden opgelost via de kassa in de shop.

Het tankstation en Ease2pay kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld voor dergelijke misverstanden. Let dus altijd goed op welke pom je in de app selecteert.