Wat gebeurt er met mijn saldo als ik het niet meer gebruik?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Thu, 01 Dec 2022 om 02:38 PM op Support Ease2pay

Als je een jaar lang je Ease2pay account niet gebruikt, beëindigen we automatisch je account. Je hebt dan 12 maanden om je tegoed zelf terug te storten naar je bankrekening. Zie de vraag ‘Hoe kan ik mijn tegoed terugstorten?’ voor instructies. Als je na 12 maanden niet zelf je tegoed hebt teruggestort, zullen wij het tegoed handmatig naar het bij ons bekende rekeningnummer terugstorten. We rekenen hiervoor een restitutie vergoeding van €10,00.



Voor meer informatie over de beëindiging van je account na inactiviteit lees je onze Algemene Voorwaarden.

Was dit artikel nuttig?

Dat is fantastisch!

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Sorry dat we u niet konden helpen

Hartelijk dank voor uw beoordeling

Laat ons weten hoe we dit artikel kunnen verbeteren!

Selecteer tenminste een van de redenen

Feedback verzonden

We waarderen uw moeite en we gaan proberen om het artikel te verbeteren