Hoe kan je een abonnement afsluiten?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Thu, 01 Dec 2022 om 02:35 PM op Support Ease2pay

Je kunt een abonnement afsluiten door op ‘account’ te klikken en vervolgens op ‘abonnementen’. Door op ‘kies abonnement’ te klikken, kan je een keuze maken uit één van de drie abonnementen. Daarnaast heb je de optie om een abonnement af te sluiten in het betaalscherm van je parkeertransactie.