Is Ease2pay gratis?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Thu, 01 Dec 2022 om 02:33 PM op Support Ease2pay

De Ease2pay app is gratis te downloaden. Als je een account aanmaakt dan betaal je €0,19 per parkeeractie. Met een abonnement betaal je tijdens de abonnementsperiode geen losse transactiekosten. De tarieven van de week-,maand- en jaarabonnementen vind je in de app door op ‘account’ te klikken. Vervolgens klik je op ‘abonnementen’ en dan ‘kies abonnement’. Voor de tank functie in de Ease2pay app betaal je geen extra transactiekosten.