Voor wie is Ease2pay Zakelijk?

Voor elke onderneming, klein of groot, die zakelijk tankt en parkeert. Met de Ease2pay app kan er betaald worden voor tanken en parkeren op straat. Alle transacties verschijnen overzichtelijk op één btw-factuur.

Wat zijn de voordelen?

Het gebruik van Ease2pay Zakelijk is niet alleen de goedkoopste oplossing, maar ook de gemakkelijkste. Je kunt tanken én parkeren met 1 app. Elke maand staat er een fiscus-proof factuur klaar in het Ease2pay portaal. Het tankproces is vele malen sneller. Bovendien voorkom je pasfraude want de app is direct gekoppeld aan de gebruiker.

Hoe werkt Ease2pay Zakelijk?

1. Maak hier een account aan.
  2. Activeer tanken en/of parkeren
  3. Voeg de medewerkers toe
  4. Stort een saldo naar keuze, via iDEAL kan je je saldo ophogen.
  5. Je kan nu tanken en/of parkeren
  6. Je ontvangt aan het einde van elke kalendermaand een verzamelfactuur.

Er is ook een uitgebreidere handleiding zakelijk account beschikbaar.

Waarom is Ease2pay de goedkoopste?

Met de Ease2pay app gaat alles geautomatiseerd. Er zijn geen handelingskosten of kosten voor een plastic pas. Daarnaast betaal je per bedrijf, ongeacht het aantal medewerkers.

Waar kan ik Ease2pay Zakelijk gebruiken?

De app heeft een landelijke dekking. Kijk in de app voor het tankstation bij jou in de buurt.

Op welke telefoon werkt de app?

Je kunt de app downloaden voor alle iOS en Android toestellen.