Waarom staat er geen BTW vermeld bij mijn transactie?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Fri, 10 Mar 2023 om 02:34 PM op Support Ease2pay

Via onze app kan je betalen voor tanken en parkeren. In het parkeergedeelte bieden we alleen straatparkeren (parkeerplaatsen beheerd door de gemeente) aan. Hiervoor betaal je parkeerbelasting aan de gemeente en op deze belasting wordt geen BTW geheven. Je betaalt dus alleen BTW over eventuele transactiekosten. Als je een transactie start vanuit je wallet betaal je geen transactiekosten en dus ook geen BTW.

Als je wel transactiekosten betaalt zie je dit uiteraard terug in je transactieoverzicht in de app, inclusief een BTW specificatie. Daarnaast zie je op het transactieoverzicht dat je kan downloaden op onze website ook een BTW specificatie van transacties zonder BTW. How je dit overzicht kan aanvragen lees je hieronder bij "Hoe vraag ik een transactieoverzicht aan?"