Kan ik Ease2pay ook zonder account gebruiken?

Gemaakt door Support Ease2pay, Gewijzigd op Fri, 10 Mar 2023 om 02:33 PM op Support Ease2pay

Je kan de Ease2pay app zonder account gebruiken. Wel zitten daar een aantal nadelen aan vast. Zo kunnen we je geld niet terugstorten op het moment dat je een parkeersessie eerder stopt dan de oorspronkelijk gekozen duur. Als je een account hebt dan storten we het te veel gereserveerde bedrag terug in je wallet. Daarnaast betaal je extra betaalkosten. Wanneer je een parkeertransactie met iDEAL of creditcard betaalt komen er naast de €0,19 transactie kosten nog €0,35 betaalkosten boven op. Als je zonder account de app gebruikt kunnen we daarnaast je geld niet terugstorten op het moment dat je een parkeersessie eerder stopt dan de oorspronkelijk gekozen duur.